CapturaRebost

 

Arribat el mes de novembre, Càritas es posa en contacte amb nosaltres per presentar la Campanya del Rebost, una campanya de recollida de productes per a cobrir necessitats bàsiques d'alimentació i higiene, que vol ser una crida a la solidaritat i al compartir.

Les petites aportacions que feim entre tots i totes ens ajuden a fer un món més just. En aquesta campanya ens conviden a:

  • Col·laborar amb productes bàsics d'alimentació (oli, briks de brou, llet, sucre, galetes, conserves (tomàtiga, paté, sardines, tonyina...), productes d'higiene i neteja de la llar (xampú, sabó, dentrífics, raspalls de dents, lleixiu, detergent de roba...).

 

  • Col·laborar amb una aportació econòmica per a la compra d'aquests productes (caixa colonya de pollença ES67 2056 0004 41 4218000173 -Concepte: REBOST). Aquesta aportació econòmica serveix per poder donar suport a les famílies i persones amb la compra d'altres productes que necessitin que no els arriben per les donacions en espècie i a fer un millor ús dels recursos.

 

Gràcies a tots!

 

Pin It