Cursa solidària 2019
XV edició de Kilòmetres de solidaritat
Projecte ABN
Aprenentatge de les matemàtiques amb Algoritmes Basats en Números
Projecte AVM
Aprenentatge de les matemàtiques amb l'Aula Virtual
Educació Infantil
Aula de psicomotricitat
Hort escolar
Pastoral Educativa
Aules d'informàtica
Educació Primària
Educació Infantil
Aula de tecnologia
Aula de plàstica
Laboratori

Educació en valors

educaciovalors 460x250

L'escola vicenciana, inspirada en els nostres fundadors, Vicenç de Paül i Lluïsa de Marillac, fonamenta els seus esforços en la integració social dels alumnes, la sensibilització pels necessitats i la valoració del saber com a mitjà per servir millor els altres.

Noves tecnologies

salainfo460x250

Posem els avenços tecnològics i les TIC al servei de l'educació, i preparem als nostres alumnes per a la vida, ensenyant-los a comprendre i valorar, amb esperit crític, les diferents formes d'expressió que són habituals en la nostra societat.

Atenció a la diversitat

adiversidad 460x250Atenem a la diversitat oferint un ensenyament adequat a cada alumne segons les seves necessitats educatives i el seu ritme d'aprenentatge, preocupant-nos especialment pels més febles en el seu nivell econòmic, capacitat intel·lectual o un altre tipus de limitació.

Metodologia

beebot 460x250Fem servir una metodologia oberta, flexible, actualitzada, en millora permanent, que condueix al desenvolupament de capacitats, hàbits de treball i destreses intel·lectuals, aconseguint un bon nivell educatiu.                                                                                       

El Col·legi La Milagrosa de Palma de Mallorca és un centre educatiu privat concertat que pertany a la Fundació Escola Vicenciana i que imparteix les etapes educatives d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.


El col·legi està situat al barri de Can Capes de Palma de Mallorca i anualment acull una mitjana de 700 alumnes. Aquest centre forma part de la Fundació Escola Vicenciana que està composta per un total de 14 centres educatius tots ells fundats al principi per la companyia religiosa de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül de la Província canònica de Barcelona. Aquesta fundació sorgeix de la voluntat d'aquestes germanes de donar continuïtat a l'obra educativa que vénen oferint des del segle XVII.

colebander

Pin It

Facebook

Twitter