Cursa solidària 2019
XV edició de Kilòmetres de solidaritat
Projecte ABN
Aprenentatge de les matemàtiques amb Algoritmes Basats en Números
Projecte AVM
Aprenentatge de les matemàtiques amb l'Aula Virtual
Educació Infantil
Aula de psicomotricitat
Hort escolar
Pastoral Educativa
Aules d'informàtica
Educació Primària
Educació Infantil
Aula de tecnologia
Aula de plàstica
Laboratori

loquemasm

Educació en valors

educaciovalors 460x250

L'escola vicenciana, inspirada en els nostres fundadors, Vicenç de Paül i Lluïsa de Marillac, fonamenta els seus esforços en la integració social dels alumnes, la sensibilització pels necessitats i la valoració del saber com a mitjà per servir millor els altres. La nostra acció educativa es fonamenta en valors, humans i cristià-vicencians, educant per la llibertat, la justícia, la solidaritat, la tolerància, l'amor i la pau.

Noves tecnologies

salainfo460x250

Posem els avenços tecnològics al servei de l'educació, i preparem als alumnes per a la vida ensenyant-los a comprendre i valorar, amb esperit crític, les diferents formes d'expressió que van sent habituals en la nostra societat.

 

 

Atenció a la diversitat

adiversidad 460x250Atenem a la diversitat oferint un ensenyament adequat a cada alumne segons les seves necessitats educatives i el seu ritme d'aprenentatge, preocupant-nos especialment pels més febles en el seu nivell econòmic, capacitat intel·lectual o un altre tipus de limitació.

Metodologia

beebot 460x250Fem servir una metodologia oberta, flexible, actualitzada, en millora permanent, que condueix al desenvolupament de capacitats, hàbits de treball i destreses intel·lectuals, aconseguint un bon nivell educatiu.                                                                                       

valldemosa 4t4 1632x1224Durant el mes d’octubre, els alumnes d’ESO anaren a la casa que tenen les Filles de la Caritat a Valldemossa. Allà, guiats per el Pare Óscar,  passaren el dematí fent diferents tallers sobre el valor d’enguany (el servei).

Els alumnes, mitjançant vídeos, textos i fotografies,  pogueren veure de primera mà com és la situació  actual de la nostra societat i comparar-la amb la resta del món. També   analitzaren  aspectes en els quals pogueren  reflexionar sobre el fet de “servir” a l’entorn en el qual viuen.

En definitiva, fou un dematí de convivència i companyonia i, sobretot, una primera presa de contacte amb el valor que treballarem durant tot el curs.

Pin It

Facebook

Twitter